Szállítási és fizetési információk

Személyes átvétel

Személyes átvételre, csak és kizárólag rendelést követően, előre egyeztetett időpontban van lehetőség budapesti átvételi pontunkon!

Átvételi pontunkról az Elérhetőség menü alatt tájékozódhat.

Átvételi pontunkon, a helyszínen nincs bankkártyás fizetési lehetőség! Kártyás fizetési szándék esetén a rendelés során válassza a bankkártyás fizetést, így a megrendelés során kiegyenlítheti a vételárat.

Házhoz szállítás

A szállítási díj egységesen 2.190,- Ft / abroncs. Akciónkban a szállítás INGYENES minden 15.000,- Ft összérték fölötti rendelés esetén. (Az akció visszavonásig érvényes! 15.000,- Ft alatti rendelés esetén, illetve át nem vett csomag esetén a 2.190,- Ft / abroncs szállítási díj hatályos.)

Visszaérkező, át nem vett csomag esetén az Általános Szerződési Feltételek 6.5. pontja az irányadó! Ebben az esetben a visszaszállítás díja 2.190,- Ft / csomag, plusz kiszámlázzuk az eredeti szállítás díját is.

A nagy mennyiségű csomag miatt több futárszolgálattal dolgozunk. A saját rendelésének oldalán megjelenik a csomagszám, illetve mely partnerünk szállítja az Ön csomagját vagy érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál.

Az abroncsok a mozgathatóság érdekében több csomagba is kerülhetnek, így ne lepődjön meg, ha több csomagszámot kap, illetve több csomagja érkezik. Jellemzően egy csomagba két abroncs kerül.

Kiszállításban partnerünk a Magyar Posta Zrt.

Szállítás módja és időpontja:

A kiszállítás munkanapokon 08:00 és 17:00 óra közötti időben történik.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

E-előrejelzés: a címzett a küldemény feladásának napján a feladásról SMS-ben vagy e-mailben előrejelzést kap.
Őrzési idő: az a határidő, melyen belül a címzett a küldeményt az átvételi ponton átveheti. Ez alapvetően 5 munkanap.
Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.

MPL (Magyar Posta Logisztika) ügyfélszolgálat

Telefon: 06-1-333-7777

Hétfő: 08:00-17:00
Kedd: 08:00-17:00
Szerda: 08:00-17:00
Csütörtök: 08:00-20:00
Péntek: 08:00-17:00

DPD

Kiszállításban partnerünk a DPD Hungária Kft.

Szállítás módja és időpontja:

A kiszállítás munkanapokon 08:00 és 18:00 óra közötti időben történik.

A DPD a küldeményeket Magyarországon várhatóan a felvételt követő
munkanapon, munkaidőben (8-18 óra között) kézbesíti.

A szolgáltatás jellemzői:

  • Háztól – Házig szállítás minden címre;
  • Belföldi szolgáltatás esetében a várható kézbesítés a felvételt követő munkanapon;
  • Minden csomag vonalkódos csomagcímkével van ellátva, amely lehetővé teszi a csomag díjmentes elektronikus nyomon követését a szállítás során és az átvételi elismervény letöltését a www.dpd.hu honlapon;
  • Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítési kísérlet;
  • Ügyfélszolgálat hétfőn 07:00 – 19:00, kedd – péntek 08:00-18:00 óráig.

DPD ügyfélszolgálat

Címe: 1158 Budapest, Késmárk u. 14. B
Közvetlen telefonszáma: (06 – 1) 501 – 6200
Fax: (06 – 1) 501 – 6214
E-mail: dpd@dpd.hu
Weboldal: www.dpd.hu

DPD központi telefonszáma: (06 – 1) 501 – 6200

Az Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: munkanapokon
hétfőn 7-19 óra között, kedd-péntek 8 órától 18 óráig

MPL csomagkövetés

Csomagkövetés

DPD csomagkövetés

Csomagkövetés

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre, melyet a rendelés véglegesítésekor felajánl a rendszer! A fizetés egy biztonságos, a bank által biztosított felületen történik! A bankkártyás fizetési rendszert a Barion biztosítja.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzik, a 2011-es Elektronikus Pénzrol szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Intézmény azonosító: 25353192
Telefon: +36 (1) 464-7099

Utánvétel

Utánvétel esetén a csomagok átvételekor, a kézbesítőnél kell megfizetni a rendelés végösszegét. Az utánvét beszedés díja +500,- Ft.

Előre utalás

Előre utalás esetén a megadott e-mail címre díjbekérő számlát küldünk, mely alapján átutalhatja rendelése végösszegét. A szállítást a beérkező összeg jóváírása után kezdjük meg.

Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre az átvételi pontunkon történő személyes átvétel esetén van lehetőség.